Hollbringen Saga

Az első fagy

tt a tél ezt nem is jelzi jobban semmi mint az hogy a kulacsba belefagy a víz.
A katonai táborban nagy tüzek mellett próbálnak a katonák felmelegedni, iszonyatos a hideg csontig hatol sokan össze súgnak a táborban az a pletyka hogy ez a hírtelen fagy a nekromanták műve, a morál nem az igazi, főleg a bennszülött katonákat viseli meg a hideg, ők a nap végére már tüsszögnek és ki se látszanak a takonyból.
A kicsit több mint 800 főnyi katona parancsra vár.
A nemesek összeülnek megbeszélésre és átgondolják a hadjáratot, vannak akik a tavasz beköszöntét javasolják folytatásnak, mivel az orkok túlereje így is hatalmas mások épp azt javasolják hogy most kell támadni.
Albert engedve az urak szavazatának téli szállásra vezeti a sereget.
Csupán 200 katonát és a kiszolgáló személyzet egy részét hagyja Oakhurstban hogy védelmi vonalat alkossanak így a tavasz beköszöntével a hadjárat kiépített hídfőállásról folytatódik.

A sereg többi részét Sandpointból hajók leviszik Feketehomokba, útközben az útba eső területek katonái kiszállnak és haza vonulnak.
Így a sereg időt nyer és pihenhet.

Piter Blood és Agostino Barbarigo hajói egy hét hajóút után elérik Fekete homok Folyami kapuit, a sereg partra száll a városi előjárók nagy ünnepséget rendeznek a visszatérő Hollbringen úrnak és seregének.
Itt a városban a déli áramlatok miatt a hőmérséklet teljesen más mint északabbra.

Albertre rengeteg munka vár temérdek követ érkezett akik a városban megszállva csak a nemest várták hogy kihallgatást kaphassanak.

A fehér pajzs megalakult a külhoni lovagokból álló különítmény profeszionális testörség, és ez mellett hatalmi jelkép is.

Comments

bazo

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.