Hollbringen Saga

Hazatérés

Eltelt egy hét a visszatérés óta mindenki a saját birtokára hazatért otthon minden betakarítást befejezett majd Feketehomokba indult az évet lezáró nemesi bálra.

Albert naponta végighalgat majd 50 panaszost és kérelmezőt ez alatt az egy hét alatt semmire sincs ideje és olyan szinten émejeg a sok síró rívó embertől akiknek legnagyobb problémájuk hogy a szomszéd leszántott a területükből egy métert, vagy hogy az almafa átnyúl a szomszéd telkére és az leszedte az almát, de a kereskedőktől akik kis segnyalásért ingyen jogokat és helyet kérnek a piacon vagy kereskedőház létesítéséért cserébe adómentességet szeretnének.
Szóval Albertnek jól telik a hete.
Ezalatt az egy hét alatt viszont megismerheti nővérét Annát aki nem csak szép de okos kedves és rendkívüli segítség Albertnek.

Másfél hét után a bál elött néhány nappal érkeznek a városba a nagyurak csoportjai.
A városi őrséget a nagyurak jelenlétéig megerősítik a szolgálatot és külön kíséretet biztosítanak a nemeseknek. Ez a legjobb idő hogy megismertethessék örököseiket és eladósorban lévő lányaikat.

A Fekete őrség nem jelzi olyan személyek érkezését akiket különösen várnak /Inqvizició/

A három nap a bálig tárgyalásokkal és megbeszélésekkel folyik a tavaszi hadjárat folytatásáról a kereskedelemről stb stb.
A tél az egész területet megviseli az élelem éppen csak elég lesz a hideg szörnyű terhet ró azokra akiknek korog a gyomra.
Így a tavaszi olvadásig helyre kell hozni a kereskedelmet és az utakat vagy az elhagyott területeken sokan éhen halnak.
Mindenesetre a város most ünnepel az év zárás ünnepe ősi és nagy ünnepség, így most az emberek megfeledkezhetnek az év nehéz napjairól és a nagy fagy elött még mulathatnak egyet.

A Bál
A bálon megjelennek a nemesi családok és a nagyobb kereskedőcsaládok valamint akik külön meghívást kaptak. Majd háromszáz fő jelenik meg színes ruhák zene és finomabbnál finomabb ételek és italok.
És nem feledhető az, hogy a nemesi családok legszebb lányai is itt táncolnak és vigadnak most lehet megismerni a kisaszonyokat.
/ Ki visz kisérőt és menyire ad a ruházatára?/
/ Ki keres partnert a bálon?/

Comments

Én mindenképpen Beatricet viszem, meg persze a testőröket kísérőnek, a ruházat pedig a betöltött főépítészi posztomnak és új birtokomnak megfelelően díszes. A bált és az előtte lévő időszakot, a kereskedelmi kapcsolatok építésére és egyéb kapcsolatok kiépítésér használom fel, mindenkiről minden hasznos vagy haszontalan infót begyűjtök.
Hazatérés
bazo

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.