Belak

nekromanta

Description:

Ivy – Arcan
Nagyuram a fenti két retület határán a hegyvidék felderítése közben faragott kőoszlopokra bukkantunk, amelyek határvonalat jelölnek a határvonalon belül él a beastmen horda, létszámuk nem ismert.

A minap feltűnt egy azonosítatlan katonai egység jó ötven fő amely a rejtekünk mellet vonult el sietősen vonultak mint a kialgatott beszélgetésből kiderült ork horda űzte őket, átlépték a kő obeliszkekkel szegélyezett határt és mintegy fertályóra multán a vadonból üvöltések és menekülő katonák tűntek fel. Akkor értek a határra amikorra az orkok is elérték a területet a menekülő emberekre rontottak a majd negyven főt pillanatokon belül lemészárolták és belekezdtek a lakomába mozdulni sem mertünk mivel felfedtek volna bennünket.
Másnap reggel a majd háromszáz ork a kőobeliszkeken belülre merészkedett,
Az felderítő orkok harci üvöltése gyorsan átcsapott a félelem sikolyává a menekülő orkokat hatalmas lándzsák szegezték a földhöz, a főerők segítségükre indultak ekkor jöttek elő az erdőből azok a teremtmények, hatalmas duzzadó izomzatú kecskefejű szörnyek maximum negyvenen ha lehettek, az orkokat oly játszi könnyedséggel vágták dearbolták szét hogy még most is reszketek ha rágondolok.
Fogjokat is ejtettek az ork vezért elengedték, fegyvereit is visszaadták és egy páncélos szörnyeteg lépett elé akivel párbajoztak, az ork óriási páncélos teste hamar térdre hullt ezután a bikaszörny puszta kézzel letépte az ork fejét és az életben maradt reszkető orkok elé dobta. Ekkor lépett elő az erdőből egy ember a kecskeszörnyek nem bántották valamiféle varázsló lehetett az orkokhoz ment valamit beszélt és felizzó botját az orkok koponyájához nyomta azok jajveszékeltek ezután fegyver és páncél nélkül szabadon bocsájtották a négy orkot csak vezérük levágott fejét vihették magukkal, ezután a beastek visszavonultak a vadonba.

Bio:

Belak

Hollbringen Saga bazo