Hollbringen Saga

A felvonulás

Kezdődik a második nap a felvonulás!
A Felvonulási ünnep kissé érdekesen indul mivel mindenkit kiraboltak ezt eltusolni nem lehet viszont Albert megpróbál előnyt kovácsolni belőle az értékeket visszaadja a vendégeknek és a speciálisan kialakított és kiképzett Fekete őrséget reklámozza azzal hogy ők félig megakadályozták a tolvajokat a szökésben így minden megkerült. A vendégek megnyugszanak többé kevésbé, megnyugvásuk oka személyes testőrségük sem fedezte fel a behatolókat.
Verweij ajándékot is ad a vendégeknek egy Fekete Homok címerével ellátott ezüstgyűrűt a béke és szövetség nevében. A Felvonulás kezdetét veszi Feketehomok utcáin kavargó tömeg követi a hatalmas fa és vászonalakokat a golyalábon közlekedő artistákat és a különféle mutatványosokat. Ezután a város urától megérkeznek a sült ökrök és disznók amiből mindenki kap, ezután táncos utcabállá változik egy egész napra a város.

Mindeközben Albert megkéri a titkosszolgálatot hogy próbáljanak kideríteni valamit az ezüst rókáról és egy üzenetet hagyjanak neki Miszerint négyszemközt szeretne találkozni vele hogy tegyen egy kölcsönösen előnyös ajánlatot, vagy ha nem olyan hajtóvadászatot indít ellene amilyet még nem látott a világ.

Ami kiderül a belső titkosított levéltár szerint Ezüst Róka néven egy mester tolvaj élt és működött ez előtt 25 évvel szinte egy legenda volt csak mivel senki sem tudta soha elkapni de ha ő ugyanaz lenne akkor már igen igen öreg lehet.

Nos a vendégek a kisebb kellemetlenséget leszámítva nagyon jól érezték magukat és még egy napot a városban töltenek ez a nap már a tárgyalásoké és a szerződéskötéseké.

A hírszerzés által öszeszedett pletykákat legközelebb írom le.

Comments

bazo

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.